Rroftë mirësjellja

400 Lekë

Një enciklopeti për fëmijë, e pështatur për moshat 3-6 vjeç.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-49-6
Pesha: 228 g
Numri faqeve: 38

Përshkrimi

Një enciklopeti për fëmijë, e pështatur për moshat 3-6 vjeç.

Informacion mbi librin

Autori

Larousse

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-162-49-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Zamira Devole

Titulli origjinal

Vive la politesse!

Viti botimit

2013

Pesha

228 g

Numri faqeve

38