Pasionet e mëdha të Martinës

800 Lekë

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, është një seri interesante që në këtë libër të parë do të na njohë me pasionet që ka vogëlushja, si: baletin, notin etj.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-20-21-1
Pesha: 529 g
Numri faqeve: 104

Përshkrimi

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, është një seri interesante që në këtë libër të parë do të na njohë me pasionet që ka vogëlushja, si: baletin, notin etj.

Informacion mbi librin

Autori

Gilbert Delahage & Marcel Marier

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-20-21-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Aventurat e Martinës

Përkthyesi

Anida Kisi

Titulli origjinal

Martine, super passions!

Viti botimit

2015

Pesha

529 g

Numri faqeve

104