Më dhimbset gëzofi, mua!

500 Lekë

Miqësia është diçka fort e çmuar për mua: ja përse u nisa në kërkim të profesor Voltit, I zhdukur në majat e Himalajës në kërkim të jetit misterioz. Do ta gjej, vallë? Mes gjurmëve të gjigantëve dhe stuhive të dëborës, oh sa shumë çaste mbresëlënëse e të befasishme ka kjo aventurë emocionuese!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-19-8
Pesha: 162 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Miqësia është diçka fort e çmuar për mua: ja përse u nisa në kërkim të profesor Voltit, I zhdukur në majat e Himalajës në kërkim të jetit misterioz. Do ta gjej, vallë? Mes gjurmëve të gjigantëve dhe stuhive të dëborës, oh sa shumë çaste mbresëlënëse e të befasishme ka kjo aventurë emocionuese!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-200-19-8

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Ci tengo alla pelliccia, io!

Viti botimit

2015

Pesha

162 g

Numri faqeve

128