Historia e vërtetë e familjes Stilton

700 Lekë

Historia e vërtetë e familjes Stilton Ishte një mbrëmje e vakët vere, kur vendosëm të shkruanim këtë libër. Bashkë me Mjaullimin po pinim një aperitiv te Miu i Madh i Kopakabanës, një nga lokalet më në modë të Miushërisë. Me nga një pjatë me copa djathi talexho përpara dhe një lëng me shije djathi të shkrirë, po diskutonim për suksesin e bujshëm të librit tonë ku ishim bashkëpunëtorë, pra, le të themi, i shkruar me katër putra: Historia e vërtetë e Jeronim Stiltonit.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-18-1
Pesha: 280 g
Numri faqeve: 124

Përshkrimi

Historia e vërtetë e familjes Stilton Ishte një mbrëmje e vakët vere, kur vendosëm të shkruanim këtë libër. Bashkë me Mjaullimin po pinim një aperitiv te Miu i Madh i Kopakabanës, një nga lokalet më në modë të Miushërisë. Me nga një pjatë me copa djathi talexho përpara dhe një lëng me shije djathi të shkrirë, po diskutonim për suksesin e bujshëm të librit tonë ku ishim bashkëpunëtorë, pra, le të themi, i shkruar me katër putra: Historia e vërtetë e Jeronim Stiltonit.

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-200-18-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

La vera storia della famiglia Stilton

Viti botimit

2015

Pesha

280 g

Numri faqeve

124