Në mbretërine e fantazisë 3

1000 Lekë

Të dashur miq, fluturoni me mua mbi flatrat e Dragoit të Fantazisë! Do të kridhemi së bashku në një mijë aventura dhe një mijë rreziqe për të çliruar Floriandën, Mbretëreshën e Zanave, dhe të vendosim sërisht paqen në Mbretërinë e Fantazisë! Jeni gati? Atëherë… hapeni këtë libër dhe ëndërroni me mua!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-42-6
Pesha: 519 g
Numri faqeve: 325

Përshkrimi

Të dashur miq, fluturoni me mua mbi flatrat e Dragoit të Fantazisë! Do të kridhemi së bashku në një mijë aventura dhe një mijë rreziqe për të çliruar Floriandën, Mbretëreshën e Zanave, dhe të vendosim sërisht paqen në Mbretërinë e Fantazisë! Jeni gati? Atëherë… hapeni këtë libër dhe ëndërroni me mua!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-200-42-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Terzo viaggio nel Regno della Fantasia

Viti botimit

2015

Pesha

519 g

Numri faqeve

325