Aventurat e Tom Sojerit

1000 Lekë

Historia e Tom Sojer e përshtatur me personazhin më të dashur të fëmijëve, Jeronim Stilton.Përgjatë brigjeve të Misisipit, Tom Sojeri dhe shoku i tij i pandashëm Hakëlberri Fin e bëjnë të paharrueshme çdo ditë. Maskohen si piratë, zbulojnë një thesar të fshehtë dhe arrijnë ti shpëtojnë kthetrave të të tmerrshmit Indianit Xho. Edhe pse rrallë e tek bëjnë ndonjë paudhësi, të dy miqtë shpalosin guxim të rrallë dhe dëshmojnë se e kanë zemrën flori. Një klasik i letërsisë i përshtatur nga Jeronim Stilton. Plot ilustrime me ngjyra.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-17-5
Pesha: 356 g
Numri faqeve: 224

Përshkrimi

Historia e Tom Sojer e përshtatur me personazhin më të dashur të fëmijëve, Jeronim Stilton.Përgjatë brigjeve të Misisipit, Tom Sojeri dhe shoku i tij i pandashëm Hakëlberri Fin e bëjnë të paharrueshme çdo ditë. Maskohen si piratë, zbulojnë një thesar të fshehtë dhe arrijnë ti shpëtojnë kthetrave të të tmerrshmit Indianit Xho. Edhe pse rrallë e tek bëjnë ndonjë paudhësi, të dy miqtë shpalosin guxim të rrallë dhe dëshmojnë se e kanë zemrën flori. Një klasik i letërsisë i përshtatur nga Jeronim Stilton. Plot ilustrime me ngjyra.

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-175-17-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Le avventure di Tom Sawyer

Viti botimit

2014

Pesha

356 g

Numri faqeve

224