Mirë se erdhët në fortesën e koprracisë

500 Lekë

Kur mora atë dreq letre, u plandosa në karrige nga habia! Im ungj Smilordi, miushi koprrac i tërë Miushërisë, më ftonte në kështjellë për martesën e djalit të tij, Virgultit, me Gjirizka Qelbës-Kutërbimin…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-06-9
Pesha: 163 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Kur mora atë dreq letre, u plandosa në karrige nga habia! Im ungj Smilordi, miushi koprrac i tërë Miushërisë, më ftonte në kështjellë për martesën e djalit të tij, Virgultit, me Gjirizka Qelbës-Kutërbimin…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-175-06-9

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Benvenuti a Rocca Taccacagna

Viti botimit

2014

Pesha

163 g

Numri faqeve

128