Kështjella e kthetërtule xanxamjaut

500 Lekë

Kush ka frikë nga fantazmat? Unë! Sidomos kur është fjala për fantazma maçokësh që vërtiten në një kështjellë të rrënuar në Pyllin e errët… por mes mumieve, shtrigave, lakuriqëve të natës dhe vampirëve, më në fund, do të arrij ta zbuloj të fshehtën e kështjellës!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-27-4
Pesha: 152 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Kush ka frikë nga fantazmat? Unë! Sidomos kur është fjala për fantazma maçokësh që vërtiten në një kështjellë të rrënuar në Pyllin e errët… por mes mumieve, shtrigave, lakuriqëve të natës dhe vampirëve, më në fund, do të arrij ta zbuloj të fshehtën e kështjellës!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-175-27-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il castello di Zampaciccia Zanzamiao

Viti botimit

2014

Pesha

152 g

Numri faqeve

128