Nina dhe fuqia e Absinthiumit

600 Lekë

Nina u ndje e humbur. Kujtoi letrën e gjysh Mishës mbi sfidën, i cili, si zakonisht, e kishte vënë gishtin mbi plagë. Të sfidoje Terrin, do të thpshtë të vrapoje drejt qëllimit pa u përkulur. Ndjenja të ngatërruara i bashkoheshin me përgjegjësinë e mundjes së Karkonit dhe rikompozimit të vargut të artë para se Asgjëja të gëlltiste Gjithckanë. Sekreti i Tenuerantes duhej mbajtur. Pastaj, ishte dhe një tjetër sfidë, një tjetër sekret. Ai i Livios dhe i këmbënguljes së tij të cmendur, me dashurinë false, me joshjen dhe ligësinë që minonin cdo siguri të pastër. Mes dashurisë dhe alkimisë, kë të zgjidhte? A ishte tërheqja që ndiente për Livion, më e rëndësishme se dashuria për Ceskun? Vogëlushja e Hënës së Gjashtë gjendej në një turbinë ndjenjash që ia thyenin forcën që i rridhte nëpër vena.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-37-3
Pesha: 381 g
Numri faqeve: 312

Përshkrimi

Nina u ndje e humbur. Kujtoi letrën e gjysh Mishës mbi sfidën, i cili, si zakonisht, e kishte vënë gishtin mbi plagë. Të sfidoje Terrin, do të thpshtë të vrapoje drejt qëllimit pa u përkulur. Ndjenja të ngatërruara i bashkoheshin me përgjegjësinë e mundjes së Karkonit dhe rikompozimit të vargut të artë para se Asgjëja të gëlltiste Gjithckanë. Sekreti i Tenuerantes duhej mbajtur. Pastaj, ishte dhe një tjetër sfidë, një tjetër sekret. Ai i Livios dhe i këmbënguljes së tij të cmendur, me dashurinë false, me joshjen dhe ligësinë që minonin cdo siguri të pastër. Mes dashurisë dhe alkimisë, kë të zgjidhte? A ishte tërheqja që ndiente për Livion, më e rëndësishme se dashuria për Ceskun? Vogëlushja e Hënës së Gjashtë gjendej në një turbinë ndjenjash që ia thyenin forcën që i rridhte nëpër vena.

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-9928-175-37-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Albana Nexhipi

Titulli origjinal

Nina e il potere dellAbsinthium

Viti botimit

2014

Pesha

381 g

Numri faqeve

312