Këngë krishtlindjesh

1000 Lekë

Ebenizer Skruxhi është një biznesmen lakmitar, që mendon vetëm për paratë dhe nuk e duron dot harenë e Krishtlindjeve. Për të është thjesht humbje kohe! Por pikërisht natën e pragkrishtlindjes, do ti shfaqen tri fantazma, duke e detyruar të reflektojë rreth sjelljes së tij… Një klasik i letërsisë në një përshtatje të lirë nga Jeronim Stiltoni. Plot me ilustrime të shumta me ngjyra!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-47-2
Pesha: 352 g
Numri faqeve: 218

Përshkrimi

Ebenizer Skruxhi është një biznesmen lakmitar, që mendon vetëm për paratë dhe nuk e duron dot harenë e Krishtlindjeve. Për të është thjesht humbje kohe! Por pikërisht natën e pragkrishtlindjes, do ti shfaqen tri fantazma, duke e detyruar të reflektojë rreth sjelljes së tij… Një klasik i letërsisë në një përshtatje të lirë nga Jeronim Stiltoni. Plot me ilustrime të shumta me ngjyra!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-175-47-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Canto di natale

Viti botimit

2014

Pesha

352 g

Numri faqeve

218