Vetë i kërkove këto pushime, Stilton?

500 Lekë

Po kush dreqin ma mbushi mendjen që të nisesha për në Puerto Gërmadhë? Pushime të tmerrshme: ngado më ndiqnin peshkaqenët e furrtaret, përvëlova turiçkat në diell, mu desh të hidhesha me parashutë dhe të bëja alpinizëm ekstrem… Për gjithë kaçkavallin e botës, mezi pres të kthehem në shtëpi që të çlodhem!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-46-5
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Po kush dreqin ma mbushi mendjen që të nisesha për në Puerto Gërmadhë? Pushime të tmerrshme: ngado më ndiqnin peshkaqenët e furrtaret, përvëlova turiçkat në diell, mu desh të hidhesha me parashutë dhe të bëja alpinizëm ekstrem… Për gjithë kaçkavallin e botës, mezi pres të kthehem në shtëpi që të çlodhem!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-175-46-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Lhai voluta la vacanza, Stilton?

Viti botimit

2014

Pesha

160 g

Numri faqeve

128