Misteri i thesarit të zhdukur

500 Lekë

Në këtë numër Jeronimi do të përballet me një anije të mbytur, një thesar dhe një ishull! Një aventurë e paparë në detet tropikale! Gjithçka fillon nga një letër e parfumosur me livando e hallës së Jeronimit, Lipës…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-37-3
Pesha: 153 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Në këtë numër Jeronimi do të përballet me një anije të mbytur, një thesar dhe një ishull! Një aventurë e paparë në detet tropikale! Gjithçka fillon nga një letër e parfumosur me livando e hallës së Jeronimit, Lipës…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-37-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il mistero del tesoro scomparso

Viti botimit

2013

Pesha

153 g

Numri faqeve

128