Katër miushë në xhunglën e zezë

500 Lekë

Keni frikë nga terri? Nga merimangat? Dhe nga maçokët? Vuani nga marramendja? Miku juaj, Jeronim Stilton, vuante shumë nga këto e frikëra të tjera, por u shërua. Në këtë numër do qeshni me lot duke lexuar sprovat e çuditshme e të pabesueshme të Jeronimit në Xhunglën e Zezë.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-39-7
Pesha: 149 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Keni frikë nga terri? Nga merimangat? Dhe nga maçokët? Vuani nga marramendja? Miku juaj, Jeronim Stilton, vuante shumë nga këto e frikëra të tjera, por u shërua. Në këtë numër do qeshni me lot duke lexuar sprovat e çuditshme e të pabesueshme të Jeronimit në Xhunglën e Zezë.

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-39-7

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Quattro topi nella giungla nera

Viti botimit

2013

Pesha

149 g

Numri faqeve

128