Misteri i syrit prej smeraldi

500 Lekë

Gjithçka zuri fill kur gjetëm hartën misterioze në tregun e sendeve të përdorura. Fliste për një ishull të largët, për një thesar të fshehtë. Kësisoj u nisëm, me një anije dydirekëshe; Ishte vërtet një aventurë e paharrueshme…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-74-8
Pesha: 135 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Gjithçka zuri fill kur gjetëm hartën misterioze në tregun e sendeve të përdorura. Fliste për një ishull të largët, për një thesar të fshehtë. Kësisoj u nisëm, me një anije dydirekëshe; Ishte vërtet një aventurë e paharrueshme…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-74-8

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il mistero dellocchio di smeraldo

Viti botimit

2013

Pesha

135 g

Numri faqeve

128