Një limonadë me miza për kontin

500 Lekë

Po si vallë më mori maçoku mendjen dhe shkova deri në Transmiushëri, në kështjellën e kontit Vlad? Kaq e dendur është mjegulla, sa nuk shquan gjë prej gjëje dhe banorët vijnë era hudhër! Bërrr… Thonë se hudhra i mban larg vampirët…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-73-1
Pesha: 132 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Po si vallë më mori maçoku mendjen dhe shkova deri në Transmiushëri, në kështjellën e kontit Vlad? Kaq e dendur është mjegulla, sa nuk shquan gjë prej gjëje dhe banorët vijnë era hudhër! Bërrr… Thonë se hudhra i mban larg vampirët…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-73-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Una granita di mosche per il Conte

Viti botimit

2013

Pesha

132 g

Numri faqeve

128