Gjithë fajin e ka një kafe me ajkë

500 Lekë

Kafe me ajkë? E çhyn kafeja me ajkë këtu? Hyn, që çke me të! Kështu filloi gjithçka… pasioni im i marrë për Provolindën, vizita te magjistarja misterioze, ekspedita në Luginën e Djathërave. Ishte një aventurë për tu pirë në kupë, për fjalën e nderit të brejtësit!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-4197-0-5
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Kafe me ajkë? E çhyn kafeja me ajkë këtu? Hyn, që çke me të! Kështu filloi gjithçka… pasioni im i marrë për Provolindën, vizita te magjistarja misterioze, ekspedita në Luginën e Djathërave. Ishte një aventurë për tu pirë në kupë, për fjalën e nderit të brejtësit!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-4197-0-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Tutta colpa di un caffe con panna

Viti botimit

2013

Pesha

160 g

Numri faqeve

128