Unë quhem Stilton, Jeronim Stilton

500 Lekë

Që kur kam punësuar bashkëpunëtoren time të re, Pinki Pikun, çnuk më ka ndodhur. Një herë madje, më detyroi ta kaloj Vitin e Ri në Polin e Veriut, majë një ajsbergu, pa një copë djathi për të ngrënë, duke kërcyer tango për orë të tëra…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-4197-1-2
Pesha: 164 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Që kur kam punësuar bashkëpunëtoren time të re, Pinki Pikun, çnuk më ka ndodhur. Një herë madje, më detyroi ta kaloj Vitin e Ri në Polin e Veriut, majë një ajsbergu, pa një copë djathi për të ngrënë, duke kërcyer tango për orë të tëra…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-4197-1-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il mio nome è Stilton, Geronimo Stilton

Viti botimit

2013

Pesha

164 g

Numri faqeve

128