Nina dhe numri i artë

600 Lekë

Pasqyra u ndez flakë dhe fluturoi në qendër të dhomës. Vorbulla e zjarrit u zgjerua dhe në qendër tregoi imazhin e dy njerëzve të mbuluar me kapuça. Fytyrat mezi u shquheshin, por, nga detajet e pakta të tipareve, mund të dallohej më së miri që njëri ishte plak, kurse tjetri i ri dhe i stërgjatë. Sytëprej goazili tëpesë Taladom Luksëve u ndezën njëherësh dhe fëmijët ishin gati të përdornin skeptrat e tyre alkimikë kundër pasqyrës, që shfaqte individë me pamje aspak pozitive. Por asnjëri prej tyre smundi të lëvizte, sepse zërat e personazheve misterioze jehuan në të gjithë Sallën e Oxhakut.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-92-2
Pesha: 285 g
Numri faqeve: 288

Përshkrimi

Pasqyra u ndez flakë dhe fluturoi në qendër të dhomës. Vorbulla e zjarrit u zgjerua dhe në qendër tregoi imazhin e dy njerëzve të mbuluar me kapuça. Fytyrat mezi u shquheshin, por, nga detajet e pakta të tipareve, mund të dallohej më së miri që njëri ishte plak, kurse tjetri i ri dhe i stërgjatë. Sytëprej goazili tëpesë Taladom Luksëve u ndezën njëherësh dhe fëmijët ishin gati të përdornin skeptrat e tyre alkimikë kundër pasqyrës, që shfaqte individë me pamje aspak pozitive. Por asnjëri prej tyre smundi të lëvizte, sepse zërat e personazheve misterioze jehuan në të gjithë Sallën e Oxhakut.

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-9928-162-92-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Albana Nexhipi

Titulli origjinal

Nina e il Numero Aureo

Viti botimit

2013

Pesha

285 g

Numri faqeve

288