Një superfugon ngjyrë djathi

400 Lekë

Është një personazh i trilluar nga fantazia e Elisabetta Dami-it. Lindur në Miushëri (Ishulli i Miushëve), Jeronim Stiltoni është diplomuar në Topologjinë e Letërsisë Mijore dhe në Filozofinë Arkeomiuike të Krahasuar. Drejton Jehonën e Brejtësit, gazeta më e famshme e Ishullit të Miushëve. Është fitues i shumë çmimeve, ndër të cilët çmimin prestigjoz Miucer për lajmin e bujshëm Misteri i thesarit të zhdukur. Librat e tij, të përkthyer në 40 gjuhë, janë shitur në më shumë se 25 milionë kopje vetëm në Itali dhe 85 milionë në mbarë botën! Jeronim Stiltoni gjendet edhe në iPad dhe iPhone në formë aplikacioni, i shkarkueshëm nga App Store, me udhëtimet e tij fantastike Në Mbretërinë e Fantazisë, aventurat supermiushore të Histori Gazmore dhe Skica me ilustrime.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-37-1
Pesha: 154 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Është një personazh i trilluar nga fantazia e Elisabetta Dami-it. Lindur në Miushëri (Ishulli i Miushëve), Jeronim Stiltoni është diplomuar në Topologjinë e Letërsisë Mijore dhe në Filozofinë Arkeomiuike të Krahasuar. Drejton Jehonën e Brejtësit, gazeta më e famshme e Ishullit të Miushëve. Është fitues i shumë çmimeve, ndër të cilët çmimin prestigjoz Miucer për lajmin e bujshëm Misteri i thesarit të zhdukur. Librat e tij, të përkthyer në 40 gjuhë, janë shitur në më shumë se 25 milionë kopje vetëm në Itali dhe 85 milionë në mbarë botën! Jeronim Stiltoni gjendet edhe në iPad dhe iPhone në formë aplikacioni, i shkarkueshëm nga App Store, me udhëtimet e tij fantastike Në Mbretërinë e Fantazisë, aventurat supermiushore të Histori Gazmore dhe Skica me ilustrime.

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-124-37-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Un camper color formaggio

Viti botimit

2012

Pesha

154 g

Numri faqeve

128