Trupi im

400 Lekë

Një enciklopeti për fëmijë, e pështatur për moshat 3-6 vjeç.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-10-4
Pesha: 242 g
Numri faqeve: 36

Përshkrimi

Një enciklopeti për fëmijë, e pështatur për moshat 3-6 vjeç.

Informacion mbi librin

Autori

Larousse

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-124-10-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Eva Gugu

Titulli origjinal

Le corps

Viti botimit

2011

Pesha

242 g

Numri faqeve

36