Në mbretërinë e fantazisë

1000 Lekë

A keni ëndërruar ndonjëherë të udhëtoni në MBRETËRINË E FANTAZISË? A do të dëshironit të takonit shtriga, sirena, dragonj, xhinde, xhuxhmaxhuxhë mjekroshë, gjigantë, zana… Por edhe njëbrirësh, katallanë dhe njerëz-ujqër? Do tju pëlqente të fluturonit në shpinën e Dragoit legjendar të Ylberit? Le të nisemi së bashku, atëherë, në këtë udhëtim aventuror në flatrat e Fantazisë!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-29-8
Pesha: 516 g
Numri faqeve: 374

Përshkrimi

A keni ëndërruar ndonjëherë të udhëtoni në MBRETËRINË E FANTAZISË? A do të dëshironit të takonit shtriga, sirena, dragonj, xhinde, xhuxhmaxhuxhë mjekroshë, gjigantë, zana… Por edhe njëbrirësh, katallanë dhe njerëz-ujqër? Do tju pëlqente të fluturonit në shpinën e Dragoit legjendar të Ylberit? Le të nisemi së bashku, atëherë, në këtë udhëtim aventuror në flatrat e Fantazisë!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-162-29-8

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Nel regno della fantasia

Viti botimit

2012

Pesha

516 g

Numri faqeve

374