Nina dhe syri sekret i Atlantidës

600 Lekë

Pesë balenat iu afruan Flatusit dhe fëmijët dalluan mes tyre Megarën, Balenën e Madhe e të Bardhë që kishin takuar para se të shkonin në Atlantidë. Balena e fuqishme kishte marrë me vete balena të tjera të besuara, ngjyrë trëndafili. Megara lëvizi kokën dhe hodhi lart një curril uji fluoreshent, të cilit Maksi në shenjë përshëndetjeje iu përgjigj me një përkulje të lehtë: - Unë dhe Nina do të hipim në zhpinën e Megarëz, kurze zecili prej jush në një nga balenat. Keni për ta parë ze za fantazdike do të jetë fluturimi - notim në Univerzin Alkimik, - u tha androidi, duke kërcyer mbi turirin e së ëmblës Balenë të Bardhë.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99956-58-38-0
Pesha: 376 g
Numri faqeve: 344

Përshkrimi

Pesë balenat iu afruan Flatusit dhe fëmijët dalluan mes tyre Megarën, Balenën e Madhe e të Bardhë që kishin takuar para se të shkonin në Atlantidë. Balena e fuqishme kishte marrë me vete balena të tjera të besuara, ngjyrë trëndafili. Megara lëvizi kokën dhe hodhi lart një curril uji fluoreshent, të cilit Maksi në shenjë përshëndetjeje iu përgjigj me një përkulje të lehtë: - Unë dhe Nina do të hipim në zhpinën e Megarëz, kurze zecili prej jush në një nga balenat. Keni për ta parë ze za fantazdike do të jetë fluturimi - notim në Univerzin Alkimik, - u tha androidi, duke kërcyer mbi turirin e së ëmblës Balenë të Bardhë.

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-99956-58-38-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Albana Nexhipi

Titulli origjinal

Nina e lOcchio Segreto di Atlantide

Viti botimit

2010

Pesha

376 g

Numri faqeve

344