Fabulat e Ezopit

500 Lekë

Që prej dy mijë vjetësh, Fabulat e Ezopit vazhdojnëtëtërheqin lexuesit e vegjël e të rritur, falë gjallërisë së tyre, të pastër e shmbullore. Ky vëllim me njëzet histori të zgjedhura kafshësh është përgatitur dhe ilustruar nga Fluvio Testa, njëri prej artistëve më të njohur italianë. Në vizatimet dhe ngjyrat e tij gjen atë atmosferë trillimi e zbulimi, që, oikërisht ashtu si te Fabulat e Ezopit, përkon me të vërtetën e jetës.

Kategoria:
ISBN: 978-99956-58-51-2
Pesha: 306 g
Numri faqeve: 44

Përshkrimi

Që prej dy mijë vjetësh, Fabulat e Ezopit vazhdojnëtëtërheqin lexuesit e vegjël e të rritur, falë gjallërisë së tyre, të pastër e shmbullore. Ky vëllim me njëzet histori të zgjedhura kafshësh është përgatitur dhe ilustruar nga Fluvio Testa, njëri prej artistëve më të njohur italianë. Në vizatimet dhe ngjyrat e tij gjen atë atmosferë trillimi e zbulimi, që, oikërisht ashtu si te Fabulat e Ezopit, përkon me të vërtetën e jetës.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-99956-58-51-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Hasan Bregu

Titulli origjinal

Favolse di Esopo

Viti botimit

2009

Pesha

306 g

Numri faqeve

44