Burimi i jetës

1300 Lekë

Burimi i jetës, botuar në vitin 1943, qe suksesi i parë letrar i Ayn Rand-it, libri i cili i solli famën botërore dhe pavarësinë financiare. Më shumë se 6.5 milion kopje të librit janë shitur sot në mbarë botën dhe libri është përkthyer në 22 gjuhë të botës. Ky klasik i të gjithë kohërave rrëfen historinë e një arkitekti të ri dhe rebel, betejën e tij kundër standarteve konvencionale dhe lidhjen e dashurisë shpërthyese me një grua të bukur që do ta mundë me çdo kusht. I freskët sot, po aq sa kur u botua për herë të parë, ky roman flet për një hero dhe ata që përpiqen ta mundin. Burimi i jetës frymëzoi një film hollivudian në vitin 1949, skenarin e të cilit e shkroi vetë Rand-i dhe heroin e të cilit e interpretoi Gary Cooper.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-88-5
Pesha: 685 g
Numri faqeve: 700

Përshkrimi

Burimi i jetës, botuar në vitin 1943, qe suksesi i parë letrar i Ayn Rand-it, libri i cili i solli famën botërore dhe pavarësinë financiare. Më shumë se 6.5 milion kopje të librit janë shitur sot në mbarë botën dhe libri është përkthyer në 22 gjuhë të botës. Ky klasik i të gjithë kohërave rrëfen historinë e një arkitekti të ri dhe rebel, betejën e tij kundër standarteve konvencionale dhe lidhjen e dashurisë shpërthyese me një grua të bukur që do ta mundë me çdo kusht. I freskët sot, po aq sa kur u botua për herë të parë, ky roman flet për një hero dhe ata që përpiqen ta mundin. Burimi i jetës frymëzoi një film hollivudian në vitin 1949, skenarin e të cilit e shkroi vetë Rand-i dhe heroin e të cilit e interpretoi Gary Cooper.

Informacion mbi librin

Autori

Ayn Rand

Cmimi

1300 Lekë

ISBN

978-9928-162-88-5

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë

Përkthyesi

Amik Kasoruho

Titulli origjinal

The Fountainhead

Viti botimit

2013

Pesha

685 g

Numri faqeve

700