Revolta e Atlasit II

1000 Lekë

Ky është vëllimi i dytë i trilogjisë Revolta e Atlasit. Heronjtë tanë ndodhen tashmë në një situatë ekonomike të vështirë, armiqtë janë identifikuar, por mbetet ende sekreti i motorit magjik, i zhdukjeve të mistershme dhe i kush është Xhon Gallti?. A do arrijnë Denji dhe Riardeni të jenë të lumtur së bashku? Si do i vejë filli industrive dhe hekurudhave? Çdo të ndodhë midis Denjit dhe Fransiskos? Dhe mbi të gjitha, pse zhduken njerëzit më të zotë të botës? Këto e shumë më shumë, do i gjeni në volumin e dytë të Revolta e Atlasit, mjeshtërisht përkthyer nga Amik Kasoruho.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-33-5
Pesha: 403 g
Numri faqeve: 432

Përshkrimi

Ky është vëllimi i dytë i trilogjisë Revolta e Atlasit. Heronjtë tanë ndodhen tashmë në një situatë ekonomike të vështirë, armiqtë janë identifikuar, por mbetet ende sekreti i motorit magjik, i zhdukjeve të mistershme dhe i kush është Xhon Gallti?. A do arrijnë Denji dhe Riardeni të jenë të lumtur së bashku? Si do i vejë filli industrive dhe hekurudhave? Çdo të ndodhë midis Denjit dhe Fransiskos? Dhe mbi të gjitha, pse zhduken njerëzit më të zotë të botës? Këto e shumë më shumë, do i gjeni në volumin e dytë të Revolta e Atlasit, mjeshtërisht përkthyer nga Amik Kasoruho.

Informacion mbi librin

Autori

Ayn Rand

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-162-33-5

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë

Përkthyesi

Amik Kasoruho

Titulli origjinal

Atlas Shrugged

Viti botimit

2012

Pesha

403 g

Numri faqeve

432