Përralla franceze

250 Lekë

Libër për fëmijë me përralla klasike francze.

Kategoria:
ISBN: 978-99927-72-53-0
Pesha: 121 g
Numri faqeve: 136

Përshkrimi

Libër për fëmijë me përralla klasike francze.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

250 Lekë

ISBN

978-99927-72-53-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Koleksioni

Klasikët botërorë

Përkthyesi

Andon Papleka

Titulli origjinal

Contes de Gascogne

Viti botimit

2002

Pesha

121 g

Numri faqeve

136