Damka e turpit

800 Lekë

"Damka e turpit" është një nga klasikët më të njohur të letërsisë amerikane. I shkruar në vitin 1850 dhe mjeshtërisht i shqipëruar nga Amik Kasoruho, ky roman është një nga historiktë romantike më prekëse të të gjitha kohërave. Temat e tij kryesore lidhen me rolin e gruas në familje dhe në shoqëri, me mëkatin dhe kontrastin midis së kaluarës dhe së ardhmes.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-41-8
Pesha: 316 g
Numri faqeve: 247

Përshkrimi

"Damka e turpit" është një nga klasikët më të njohur të letërsisë amerikane. I shkruar në vitin 1850 dhe mjeshtërisht i shqipëruar nga Amik Kasoruho, ky roman është një nga historiktë romantike më prekëse të të gjitha kohërave. Temat e tij kryesore lidhen me rolin e gruas në familje dhe në shoqëri, me mëkatin dhe kontrastin midis së kaluarës dhe së ardhmes.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-124-41-8

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë,Klasikë

Koleksioni

Klasikët botërorë

Përkthyesi

Amik Kasoruho

Titulli origjinal

The scarlet letter

Viti botimit

2012

Pesha

316 g

Numri faqeve

247