Përdhunimi - një histori dashurie

1000 Lekë
Gratë u druhen burrave. Jo të gjithëve, jo gjithmonë, por ato e dinë se burrat janë të aftë të përziejnë seksin me dhunën. Ndonjëherë burrat bëjnë atë që gratë rrallë e bëjnë, nëse e bëjnë përdhunojnë. Tina Meguajër nuk duhej të kish marrë rrugën e shkurtër për tu kthyer në shtëpi. Jo pas mesnate, jo përmes një parku të errët. Jo e veshur në atë mënyrë provokuese. Jo me të bijën, Bethin. Jo kur rrugëve silleshin tufa djemsh të shfrenuar prej hormoneve, alkoolit, zemërimit. Teksa përshkon një park bashkë me të bijën, Tina Meguajër sulmohet dhe përdhunohet nga një bandë djemsh të rinj nën efektin e drogës. Viktimë e një përdhunimi në grup, e lënë gjysmë e vdekur në hangarin e varkave, Tinës dikur një grua plot jetë, tashmë i mbetet vetëm të pendohet që ka ngelur gjallë…
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Jerina Dushku
ISBN: 9789928371218
Pesha: 0.23 g
Numri faqeve: 172

Përshkrimi

Gratë u druhen burrave. Jo të gjithëve, jo gjithmonë, por ato e dinë se burrat janë të aftë të përziejnë seksin me dhunën. Ndonjëherë burrat bëjnë atë që gratë rrallë e bëjnë, nëse e bëjnë përdhunojnë. Tina Meguajër nuk duhej të kish marrë rrugën e shkurtër për tu kthyer në shtëpi. Jo pas mesnate, jo përmes një parku të errët. Jo e veshur në atë mënyrë provokuese. Jo me të bijën, Bethin. Jo kur rrugëve silleshin tufa djemsh të shfrenuar prej hormoneve, alkoolit, zemërimit. Teksa përshkon një park bashkë me të bijën, Tina Meguajër sulmohet dhe përdhunohet nga një bandë djemsh të rinj nën efektin e drogës. Viktimë e një përdhunimi në grup, e lënë gjysmë e vdekur në hangarin e varkave, Tinës dikur një grua plot jetë, tashmë i mbetet vetëm të pendohet që ka ngelur gjallë…

Informacion mbi librin

Autori

Youce Carol Oates

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

9789928371218

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Letërsi bashkëkohore,Letërsi feministe

Koleksioni

Lotus

Përkthyesi

Jerina Dushku

Titulli origjinal

Rape A Love Story

Viti botimit

2022

Pesha

0.23 g

Numri faqeve

172

Recensione